Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Χαρακτηριστικά ζωδίων>Ιχθείς    
Χαρακτηριστικά Ιχθύων

o επιστροφή


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων
 

ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ
20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

 
Οι Ιχθείς έχουν υπομονετικό, ευγενικό και μαλακό χαρακτήρα. Είναι γενναιόδωροι, φιλικοί, καλοσυνάτοι, φιλεύσπλαχνοι και ευαίσθητοι στα συναισθήματα των γύρω τους. Αντιδρούν με μεγάλη συμπάθεια απέναντι σε όσους υποφέρουν. Είναι δημοφιλείς σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους γιατί είναι γαλήνιοι, τρυφεροί, υποχωρητικοί και δεν φαίνονται "απειλητικοί" απέναντι σε κάποιους πιο ισχυρούς χαρακτήρες. Δέχονται τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω τους όπως είναι, χωρίς να προσπαθούν να τα προσαρμόσουν στους εαυτούς τους. Αφήνουν τα προβλήματα να λυθούν μόνα τους με κάποια έννοια, και δεν παίρνουν εύκολα την πρωτοβουλία να τα λύσουν. Τους απασχολούν περισσότερο τα προβλήματα των άλλων παρά τα δικά τους. 

Συνήθως είναι περισσότερο συναισθηματικοί παρά λογικοί, εγκεφαλικοί. Επιθυμούν να είναι δημιουργικοί. Δεν τους αρέσουν οι περιορισμοί και η πειθαρχία. Αντιπαθούν τις δουλειές με ρουτίνα και με περιορισμό χρόνου. Οι "επαναστάσεις" τους ωστόσο διεξάγονται κυρίως στο προσωπικό επίπεδο.

Οι Ιχθείς έχουν την τάση να αποσύρονται σε έναν ονειρικό κόσμο. Είναι εύστροφοι κι έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση, κατανοούν πολύ γρήγορα, είναι καλοί παρατηρητές και ακροατές, και είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες και περιβάλλοντα. Όλα αυτά τους κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικούς σε διάφορους τομείς, όπως τη λογοτεχνία, τη μουσική και τη ζωγραφική. Ακόμη κι αν οι ίδιοι δεν εκφράζονται μέσα από κάποια καλή τέχνη, έχουν καλή αίσθηση και αγάπη για την ομορφιά στην τέχνη και στη φύση. Εκτιμούν τη "χλιδάτη" ζωή και λατρεύουν τα νέα ερεθίσματα και τα ταξίδια σε νέους εξωτικούς τόπους.

Στις προσωπικές τους σχέσεις δεν είναι εγωιστές και δίνουν στους φίλους τους περισσότερα απ' όσα τους ζητούν. Στον ερωτικό τομέα είναι πολύ λεπτοί και από το σύντροφό τους απαιτούν περισσότερο τη συμμετοχή του νου τους παρά του σώματος. Αγαπούν το σπίτι και παραμένουν πιστοί.

Κάποια αρνητικά τους είναι το ότι μπορεί να είναι υπερβολικά λεπτολόγοι, ευαίσθητοι και υπερβολικά συναισθηματικοί. Σε κάποιους χώρους μπορεί να είναι αναξιόπιστοι, τεμπέληδες και αδιάφοροι. Ακόμη, μπορεί να είναι αναποφάσιστοι, ασταθείς, κουτσομπόληδες, αδιάκριτοι και εύπιστοι. Πνευματικά μπορεί να είναι ανειλικρινείς, απατηλοί, παραπλανητικοί και υποκριτές. 

Επαγγελματικά αποδίδουν καλύτερα όταν εργάζονται μόνοι ή σε κατώτερες θέσεις. Μπορούν να γίνουν καλοί γραμματείς και λογιστές. Η συμπάθειά τους για τους αδύναμους μπορεί να τους οδηγήσει να γίνουν νοσηλευτές ή να ασχοληθούν με φιλανθρωπικούς ή φιλοζωικούς οργανισμούς. Η διάθεσή τους για ταξίδια μπορεί να τους κάνει ναυτικούς. Πολλοί Ιχθείς είναι αρχιτέκτονες και δικηγόροι. Στα επαγγέλματα αυτά μπορούν να τα πάνε πολύ καλά, καθώς η δημιουργικότητά τους μαζί με την ικανότητα να νιώθουν συναισθηματικά τους άλλους αποτελούν πολύ καλό εξοπλισμό. Ο πνευματισμός τους μπορεί να τους οδηγήσει στην εκκλησία. 
 
 
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

Η μοναξιά για να ονειροπολούν
Το μυστήριο σε όλες του τις εκφάνσεις
Ο,τιδήποτε απορρίψουν να παραμένει στην απόρριψη
Το γελοίο
Το να "χάνονται"
 
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

Το προφανές
Η κριτική
Οι "ξερόλες"
Η σχολαστικότητα
Οι περιορισμοί
 

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΧΘΕΙΣ

Bruce Willis
Quincy Jones
Nat King Cole
Albert Einstein
Chopin
Liz Taylor

 

Δείτε πως τα πάνε οι Ιχθείς με τους άλλους
ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ


 


o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved