Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Χαρακτηριστικά ζωδίων>Υδροχόος    
Χαρακτηριστικά Υδροχόου

o επιστροφή


Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο
Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων
 

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου - 19
Φεβρουαρίου

 
Οι Υδροχόοι είναι ισχυρές και γοητευτικές προσωπικότητες. Διακρίνονται δύο κατηγορίες Υδροχόων: ο ένας ντροπαλός, ευαίσθητος, υπομονετικός κι ευγενικός, ο δεύτερος ζωηρός και επιδειξίας. Και οι δυο τύποι έχουν ισχυρή θέληση και πολύ ισχυρές πεποιθήσεις, σαν να αναζητούν την αλήθεια πάνω απ' τα πράγματα. Συνήθως είναι αρκετά ειλικρινείς ώστε να αλλάζουν τις απόψεις τους όταν εμφανιστούν "αποδείξεις" για το σφάλμα τους. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και βλέπουν και τις δυο πλευρές ενός επιχειρήματος. Δεν είναι προκατειλημμένοι και μπορούν να δουν τα πράγματα κι από άλλες σκοπιές. Μπορούν να δουν την αλήθεια ενός θέματος ακόμη κι αν έχουν διαφορετική άποψη. Και οι δύο τύποι είναι, επίσης ανθρωπιστές, ευγενικοί, σοβαροί, έξυπνοι, λεπτοί και ιδεαλιστές. Είναι γρήγοροι, δραστήριοι και επίμονοι και κάποιες φορές εκδηλώνουν ξηρό χιούμορ.  

Συνήθως είναι έξυπνοι, σαφείς, ξεκάθαροι και λογικοί. Αρκετοί απ' αυτούς έχουν φαντασία και ανεπτυγμένη διαίσθηση. Και στους δύο τύπους αρέσει να αποσύρονται κατά καιρούς και να μένουν προσωρινά μόνοι. Στις παρέες είναι ανεξάρτητοι, αρνούμενοι να ακολουθήσουν το πλήθος. 

Παρ' όλη την ανοιχτή προσωπικότητά τους, δεν κάνουν εύκολα φίλους. Κάποιες φορές γίνονται υπεροπτικοί και δεν ασχολούνται με ανθρώπους που δεν τους φαίνονται ελκυστικοί απ' την αρχή. Δε δίνονται εύκολα στους άλλους και συχνά δείχνουν ψυχροί. Απ' τη στιγμή, όμως, που θα θεωρήσουν κάποιο άτομο άξιο της φιλίας τους ή της αγάπης τους, ασκούν επάνω τους μια σχεδόν υπνωτιστική έλξη, ενώ οι ίδιοι γίνονται πολύ καλοί φίλοι ή σύντροφοι, έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα γι' αυτούς. Συχνά απογοητεύονται συναισθηματικά γιατί τα υψηλά προσωπικά τους στάνταρ τους κάνουν να είναι εξωπραγματικά απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Εάν τους εξαπατήσουν θυμώνουν πάρα πολύ κι εάν τους παραπλανήσουν δε συγχωρούν ποτέ.

Κάποια απ' τα ελαττώματά τους είναι η εκκεντρικότητά τους, ο περίεργος εγωισμός τους, είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι κι έχουν μια τάση απόσυρσης απ' την ζωή και την κοινωνία. Ακόμη, είναι πολύ δογματικοί στις απόψεις τους. Κάποιες φορές είναι μυστικοπαθείς, πανούργοι και δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Τέλος, θυμώνουν ξαφνικά και έντονα, είναι αγενείς και μπορεί μετά από μια περίοδο βασανιστικής σιωπής να ξεσπάσουν έντονα, κυριολεκτικά να εκραγούν.

Επαγγελματικά αποδίδουν καλύτερα σε ομαδικές εργασίες, αρκεί να τους δοθεί διευθυντική θέση. Έχουν ένα αίσθημα ενότητας με τη φύση και μεγάλη επιθυμία για μάθηση κι αυτό τους κάνει καλούς επιστήμονες. Μπορούν να διαπρέψουν στη φωτογραφία και σε οτιδήποτε τεχνικό. Απ' την πλευρά των καλλιτεχνικών και ανθρωπιστικών κλάδων, μπορούν να ασχοληθούν με την ποίηση, την κοινωνική πρόνοια και τη διδασκαλία. Κάποιοι απ' αυτούς έχουν ένα ξεχωριστό ταλέντο να θεραπεύουν ψυχικά αρρώστους.
 
 
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

Να πολεμούν για κάποιο σκοπό
Να ονειρεύονται και να σχεδιάζουν το μέλλον
Να αναπολούν το παρελθόν
Η καλή παρέα
 
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

Οι ψεύτικες υποσχέσεις
Η υπερβολική μοναξιά
Το συνηθισμένο
Οι απομιμήσεις
 

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Francis Bacon
Charles Darwin
Thomas Edison
Paul Newman
John Travolta
Jules Verne
Virginia Wolf
James Dean
Phil Collins

 

Δείτε πως τα πάει ο Υδροχόος με τους άλλους
Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ


 


o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved