Thessaloniki, αγγελίες, νέα, Θεσσαλονίκη οδηγός
αγοράς, πολιτιστικά, έξοδος, εκπαίδευση, καιρός, εργασία, τουρισμος, χρησιμα τηλ.

   
Διαφημιστείτε στο Thelo.gr    
Προσφορές διαφήμισης

o επιστροφή


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ:
-Οι τιμές διαφήμισης που σας προσφέρουμε είναι καταπληκτικές και συμφέρουν!!!
-Αυξάνουν το κύρος, τη φήμη, τη σπουδαιότητα, τα κέρδη της επιχείρησής σας.
-Φέρνουν νέους πελάτες και αυξάνουν την εκτίμηση των πελατών σας.


 ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΞΥΠΝΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ Thelo.gr!!

Γιατί η επιχείρησή σας αξίζει να ταξιδεύει πρώτη θέση με οικονομικό εισιτήριο!


Διαφημιστικά banners


Επιλέξτε να διαφημιστείτε στην αρχική ή στις εσωτερικές σελίδες του ΘΕΛΩ. 

Το "Θέλω" είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) που αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, τόσο στην ποσότητα πληροφοριών όσο και στον αριθμό σταθερών αλλά και νέων επισκεπτών.
Η ποσότητα και η ποιότητα των παρεχόμενων πληροφοριών και υπηρεσιών, έχουν καταξιώσει το "Θέλω" στη συνείδηση των επισκεπτών μας ως μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης, διασκέδασης και ενημέρωσης στο χώρο του διαδικτύου (Internet). Από το Μάρτιο του 2002, το Thelo.gr έχει γίνει δημοφιλής τόπος επίσκεψης από χρήστες όλων των ηλικιών και κάθε μορφωτικού επιπέδου.


κλικάρετε τη φωτογραφία για να μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα του ΘΕΛΩ


Έχετε επιχείρηση, με ή χωρίς ιστοσελίδα, προσωπική ιστοσελίδα, γενικότερα κάποια παρουσία στο διαδίκτυο και θέλετε να την προβάλλετε; Στο Thelo.gr η διαφήμισή σας έχει δύναμη, αυξάνει το κύρος σας, τη φήμη, τη σπουδαιότητα, τα κέρδη της επιχείρησής σας, φέρνει νέους πελάτες και αυξάνει την εκτίμηση των πελατών σας.
Με το αυτοματοποιημένο σύστημα εναλλαγής banners, το banner της επιχείρησης ή/και του διαδικτυακού σας τόπου μπορεί να εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες του Thelo.gr και να έχουν άμεση πρόσβαση σ' αυτό οι επισκέπτες μας.
Είναι πραγματικά όμορφο η διαφήμισή σας να προβάλλεται στο Internet. Είναι, όμως, καλύτερο η εμφάνιση της διαφήμισής σας να γίνεται σε ένα χώρο γρήγορο, χρήσιμο και εύκολο στη χρήση, τον οποίο και οι ίδιοι προτιμάτε να επισκέπτεστε.
Επιπλέον, οι τιμές διαφήμισης που σας προσφέρουμε είναι καταπληκτικές και συμφέρουν, γιατί πιστεύουμε ότι η διαφήμιση δεν είναι προνόμιο των λίγων.

Η διαφήμιση στο Thelo.gr παρέχεται σε μπλοκ 1.000 εμφανίσεων, με ελάχιστο αριθμό αγοράς εμφανίσεων τις 10.000 εμφανίσεις. Για αγορά εμφανίσεων άνω των 30.000 παρέχονται ειδικές τιμές και άλλες παροχές με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της διαφήμισής σας.

Αρχική σελίδα Thelo.gr, διαστάσεις διαφημιστικού (banner) 468x60

Η τιμή εμφάνισης (impression) είναι € 0,025 και ο ελάχιστος αριθμός αγοράς εμφανίσεων είναι 10.000, δηλαδή:
10.000 εμφανίσεις = € 250
*.

*Σημ.: σε όλες τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (19%).


Αρχική σελίδα Thelo.gr, διαστάσεις διαφημιστικού (banner) 140x100

Η τιμή εμφάνισης (impression) είναι € 0,020 και ο ελάχιστος αριθμός αγοράς εμφανίσεων είναι 10.000, δηλαδή:
10.000 εμφανίσεις = € 200
*.

*Σημ.: σε όλες τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (19%).


Εσωτερικές σελίδες Thelo.gr, διαστάσεις διαφημιστικού (banner) 468x60

Η τιμή εμφάνισης (impression) είναι € 0,015 και ο ελάχιστος αριθμός αγοράς εμφανίσεων είναι 10.000, δηλαδή:
10.000 εμφανίσεις = € 150
*.

*Σημ.: σε όλες τις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (19%).


Εάν ενδιαφέρεστε για χρονικά διαστήματα (ανεξάρτητα από τις εμφανίσεις) παρέχονται ειδικές τιμές.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας:
τηλ. 6936-677487
ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας

Παραδείγματα διαστάσεων

468x60 140x100Διαφ
ήμιση στον επαγγελματικό κατάλογο


Επιλέξτε να προβάλετε την επιχείρησή σας στον επαγγελματικό κατάλογο του ΘΕΛΩ. 

Έχετε επιχείρηση, με ή χωρίς ιστοσελίδα; Ο επαγγελματικός κατάλογος του Thelo.gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να την προβάλετε. Από την έναρξη λειτουργίας του ο επαγγελματικός κατάλογος του Thelo.gr μεγαλώνει διαρκώς από τις καταχωρήσεις επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα η ίδια η ζήτηση των επισκεπτών μας ευθύνεται για την επέκταση του καταλόγου σε επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ αρχικά περιοριζόταν μόνο στη Θεσσαλονίκη.κλικάρετε τη φωτογραφία για δείτε πώς φαίνεται μία καταχώριση

Ο επαγγελματικός κατάλογος του Thelo.gr είναι εύχρηστος στη λειτουργία του, επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αναζήτηση επιχειρήσεων και παρουσιάζει με τρόπο οργανωμένο όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλους οδηγούς, δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης περισσότερων στοιχείων για την κάθε επιχείρηση (π.χ. ειδικότεροι τομείς δράσης της επιχείρησης κ.λπ.). Η προβολή αυτών των επιπλέον στοιχείων γίνεται μέσω της "καρτέλας" που εμφανίζεται για κάθε επιχείρηση. Αυτό καθιστά τον κατάλογο ιδιαίτερα χρήσιμο για τους επισκέπτες, γιατί βρίσκουν περισσότερα στοιχεία για τις επιχειρήσεις, τα οποία θα τους βοηθήσουν στην επιλογή τους.
Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να δώσετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για εσάς, με την εμφάνιση ενός διαφημιστικού γραφικού στο χώρο της δικής σας καταχώρησης.
Με την προβολή σας στον επαγγελματικό κατάλογο εξασφαλίζετε την προτίμηση των χρηστών, καθώς θα παρουσιάζετε και μια οπτική εικόνα της επιχείρησής σας. Πάνω απ' όλα, η διαφήμισή σας είναι στοχευμένη, καθώς απευθύνεται σε ανθρώπους που βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση επιχειρήσεων, προκειμένου να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα τους.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας:
τηλ. 6936-677487
ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας
o επιστροφή

© 2002 thelo.gr  -  All rights reserved